torsdag 1. juli 2010

Sommer

Syntes det var på tide med en liten oppdatering fra meg; jeg har endelig fått tilbake sylysten, men istedetfor å gjøre ferdig sengeteppe jeg begynte på i vinter, er jeg begynt på noe nytt. Jeg har fått veldig sans for Bali pops pakker og kjøpte en pakke med sarte sommerfarger da vi var hos Desiree  (Lappeteknikk) og denne skal nå bli en duk til hagebordet. Jeg er nå ferdig med blokkene og skal "bare" sy de sammen og sette på kanter, her har jeg lagt blokkene utover for å få et inntrykk av hvorden den vil bli; og sånn så det ut:


Så langt syntes jeg det ser veldig bra ut, nå gjelder det bare å fullføre denne før jeg begynner på noe nytt.
Men jeg må ha litt variasjon; så innimellom rydding i dag; broderte jeg på en duk; duken kjøpte jeg hos Hansen og Dysvik, den er ensfarget og super til å brodere på. Jeg fant et motiv på en amerikansk side som heter Rosemaling og jeg ble veldig fornøyd med resultatet
Mens jeg holder på med mine koselige innesyslerier er det andre i familien som må ta tyngre tak, her er datteren i huset i aksjon etter å ha felt et tre som har skygget for kveldens siste solstråler, nå kan vi nyte solen minst 10 minutter lengre. Vi har stor nytte av at hun har gått landbruksskole og lært masse nyttige og praktiske ting.


1 kommentar:

  1. Det er absolutt kjekkare å starte på noko nytt når sylysta omsider er tilbake. Duken din blir flott!

    SvarSlett